< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
сите категории
EN

Вести

Дома>Вести > Детални вести

Компанијата е во акција за борба против епидемијата и обезбедување на безбедност на продолжување на производството

Прегледи:385 Време на објавување: 2020-02-28

Од продолжувањето на производството на 10,2020 февруари XNUMX година, компанијата Кингдао АПТ целосно ги имплементираше сите лични здравствени и безбедносни барања договорени од комитетот за управување со врзаните зони

Различни мерки на компанијата за обезбедување на здравје и безбедност на вработените, развија релевантни мерки.

(1) Од целиот персонал се бара постојано да носат маска;

(2) регистрирајте се еден по еден кога влегувате во фабриката наутро, земете ја телесната температура;

(3) стави крај на централизираниот состанок;

(4) извршете 84 раствор за дезинфекција во областа на фабриката во 8 часот наутро и 1 часот секој ден;

(5) компанијата врши мерење на температурата на целиот персонал во 9 часот наутро и 2 часот секој ден.