< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1367055820384037&ev=PageView&noscript=1" />
сите категории

EN

Производи АПТ

  • Лепенка
  • Пигтаил
  • Серија на спојки на оптички влакна
  • Серија на оптички примопредаватели
  • Серија FTTH
  • Серија WDM
  • Прекинувач на оптички влакна
  • Серија оптички адаптер / пригушувач
Погледнете повеќе +

За АПТ

Кингдао примени фотонски технологии за соработка, Ltd, основана во 2001 година, соработуваше меѓу државна и канадска компанија. APT специјализираше за развој, производство и маркетинг на пасивни оптички компоненти, опрема за фотоелектрична трансмисија и CATV. можеме да ги снабдуваме клиентите со најнапредниот производ на пазарот.

Дознајте повеќе +

Зошто АПТ

АПТ Вести

Трендови во индустријата: Колачот е доволно голем и понатаму може ...

Неодамна, China Mobile го објави победничкиот кандидат за општа колекција на оптички кабел во 2020-2021 година. Чангфеи цврсто ја зазеде лидерската позиција со учество од 9.44%, по што следат фортис, Хенгтонг, Фајберхом и други гиганти ...

Прикажи ги Повеќе
Кингдао АПТ учествуваше во меѓународната Али ...

На крајот на мај, 2020 година, заврши фестивалот за набавки на Меѓународната станица Али, а компанијата Кингдао АПТ доби целосна стока на овој фестивал за набавки.

Прикажи ги Повеќе
Компанијата е во акција за борба против епидемијата и ...

Од продолжувањето на производството на 10,2020 февруари XNUMX година, компанијата Кингдао АПТ целосно ги имплементираше сите лични здравствени и безбедносни барања договорени од комитетот за управување со врзаните зони

Прикажи ги Повеќе
АПТ мала класа - Анализа на карактеристиките ...

1.целосно искористете ги ресурсите на опсегот на оптички влакна. Влакната имаат огромни ресурси на ширина на опсег (опсег со ниски загуби). Технологијата на мултиплексирање со поделба на бранова должина го зголемува преносот на капацитетот на влакно за неколку пати ...

Прикажи ги Повеќе

АПТ-партнер