Të gjitha kategoritë

EN

Rreth Nesh

home>Rreth Nesh

 • Profili i kompanisë

 • histori

 • fabrikë

 • ekip

 • Certifikatë

Rreth APT

Qingdao Applied Photonic Technical Co.Ltd (shkurt APT) është një ndërmarrje e përbashkët e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhim, zhvillim dhe tregtim të komponentëve pasivë optikë dhe pajisjeve të transmetimit fotoelektrik dhe CATV në fazë me teknologjinë e përparuar ndërkombëtare. Përveç selisë që ndodhet në Zonën e Tregtisë së Lirë Qingdao, APT gjithashtu drejton zyrat e saj si në familje ashtu edhe jashtë saj (Amerika e Veriut, India, Katar Australia). Me 50 milion RMB të kapitalit të regjistruar, dhe duke mbuluar sipërfaqen prej 40,000 metra katrorë, APT ofron dhomë të pastër të Klasit të Avancuar 6,500 metra katrorë.

Pajisjet e prodhimit dhe instrumentet e inspektimit të APT importohen nga SH.B.A., Japonia, Kanada dhe Tajvani. Përveç kësaj, APT miraton teknologjinë e përparuar të prodhimit, mënyrën e menaxhimit ndërkombëtar dhe sistemin mbikëqyrës. Dhe gjithashtu një grup talentesh që kanë përvojë në komunikimet globale optike, teknologjinë fotoelektrike dhe mbledhjen e CATV në APT. Pra, ne jemi të sigurt për të furnizuar produkte konkurruese për klientët.

                       

Le të bashkëpunojmë dhe të bëhemi partnerë strategjikë të besueshëm në të ardhmen, duhet t'ju ndihmojmë shumë në industrinë globale të komunikimeve optike!

 • 40,000

  kompani
  zonë

 • 326

  kompani
  Punonjësit

 • 50,000,000

  I regjistruar
  kapital

 • 19

  kompani
  i themeluar

Histori APT

2001
2001

Qingdao Applied Photonic Technical Co.Ltd u krijua.

2002
2002

Zyrtarisht vihet në prodhim, prodhimi i fibrave optike.

2005
2005

Nisi projektin për ndarjen e konëve të FBT dhe zyrtarisht e lëshoi ​​atë në prodhim atë vit.

2006
2006

Filloi projektin PLC për ndarjen optike dhe zyrtarisht e lëshoi ​​atë në prodhim atë vit.

2012
2012

Mbajti 10 vjetorin e funksionimit zyrtar të kompanisë dhe themeloi degën e Wuhan.

2013
2013

Ndërtesa e re e zyrave të selisë Qingdao u vu në përdorim.

2015
2015

Projekti i ri i multiplekserit të ndarjes gjatësore të valës CWDM.

Ekipi i APT

Kompania aktualisht ka 326 punonjës, përfshirë 1 me diplomë doktorature dhe 28 me një inxhinier
ose titull më të lartë. Talentet e shkëlqyera sigurohen që produktet më konkurruese të furnizojnë.

Certifikata APT