Të gjitha kategoritë

EN

Lajme

home>Lajme

Kompania News

APT klasë e vogël —— Analizë mbi Karakteristikat e Sistemit WDM dhe Zbatimin e Tregut të Tij

1.përdorni plotësisht burimet e gjerësisë së brezit të fibrave optike. Fibra ka burime të mëdha të gjerësisë së brezit (brezi me humbje të ulët). Teknologjia e multipleksimit të ndarjes me gjatësi vale rrit kapacitetin e transmetimit të një fibër disa herë ...

më shumë +