Të gjitha kategoritë

EN

Lajme

home>Lajme > Çmimi i lajmeve

Qingdao APT mori pjesë në festivalin e prokurimit Ali International Station dhe arriti rezultate të jashtëzakonshme

Views:167 Koha e Publikimit: 2020-07-11

Në fund të majit, 2020, festivali i blerjes së Stacionit Ndërkombëtar Ali mori fund dhe Qingdao APT Company mori mallra të plota në këtë festival blerjeje. Si performanca totale e shitjeve ashtu edhe sasia e porosisë së vetme ishin më të mira se sa pritej. Produktet e grushtit të tilla si ndarësi PLC, kërcimi i fibrave optike, lidhës i shpejtë, kuti për ndarjen e fibrave dhe produkte të tjerë janë bërë stil i nxehtë, i pritur mirë nga klientët.

Që nga fillimi i këtij viti, përballë pasigurive të mëdha të shkaktuara nga epidemia e rëndë brenda dhe jashtë vendit, Qingdao APT i përmbahet filozofisë së biznesit të teknologjisë kryesore dhe përfitimit të ndërsjellë. Nga njëra anë, ajo do të rifillojë punën dhe prodhimin sa më shpejt të jetë e mundur, dhe nga ana tjetër, do të shfrytëzojë mundësinë e përshpejtimit të ndërtimit 5G për të përshpejtuar azhurnimin e teknologjisë së produktit. Aktualisht, niveli i performancës së porosisë vendase dhe të huaj prej 100%, një grup i produkteve të reja janë duke u lansuar.