Të gjitha kategoritë

EN

Lajme

home>Lajme > Çmimi i lajmeve

APT klasë e vogël —— Analizë mbi Karakteristikat e Sistemit WDM dhe Zbatimin e Tregut të Tij

Views:223 Koha e Publikimit: 2020-08-25

1.përdorni plotësisht burimet e gjerësisë së brezit të fibrave optike. Fibra ka burime të mëdha të gjerësisë së bandës (brezi i humbjeve të ulëta). Teknologjia e multipleksimit të ndarjes me gjatësi vale rrit kapacitetin e transmetimit të një fibër me disa herë në dhjetra apo edhe qindra herë sesa atë të një gjatësi vale të vetme, duke rritur kështu kapacitetin e transmetimit të fibrës dhe duke ulur koston. Ka vlerë të madhe të aplikimit dhe vlerë ekonomike.

2. transmetimi transparent i sinjalit. Për shkak se sistemi WDM është multipleksuar dhe demultipleksuar sipas gjatësisë së valës së ndryshme të dritës, nuk ka asnjë lidhje me shpejtësinë e sinjalit dhe mënyrën e modulimit elektrik, domethënë, të dhënat janë "transparente" ndaj të dhënave. Si rezultat, mund të transmetohen sinjale me karakteristika krejtësisht të ndryshme, të tilla si ATM 、 SDH 、 IP dhe transmetimi i përzier i shumë shërbimeve (audio, video, të dhëna, etj.), Etj.

3. Zgjerimi dhe azhurnimi është i thjeshtë dhe i përshtatshëm, me kosto të ulët. Convenientshtë i përshtatshëm për të zgjeruar kapacitetin e sistemit të komunikimit me fibra optike duke përdorur teknologjinë e multiplekserit të ndarjes së gjatësisë së valës. Në procesin e zgjerimit dhe zhvillimit të rrjetit, nuk ka nevojë të transformohet linja e kabllit optik, vetëm për të zëvendësuar transmetuesin optik dhe marrësin optik, e cila është një metodë ideale e zgjerimit. Ju lutemi shkoni në faqen e internetit të kompanisë për informacion teknik: www.guangying.com /www.qdapt.com.