Të gjitha kategoritë

EN

Lajme

home>Lajme > Çmimi i lajmeve

Kompania është në veprim për të luftuar epideminë dhe për të siguruar sigurinë e rifillimit të prodhimit

Views:137 Koha e Publikimit: 2020-02-28

Që nga rifillimi i prodhimit në 10,2020 shkurt XNUMX, kompania qingdao APT ka zbatuar plotësisht të gjitha kërkesat personale të shëndetit dhe sigurisë të rregulluara nga komiteti i menaxhimit të zonës së lidhur.

Masat e ndryshme të ndërmarrjes për të garantuar shëndetin dhe sigurinë e punonjësve, zhvilluan masat përkatëse.

(1) Të gjithë stafit u kërkohet të mbajnë maskë gjatë gjithë kohës;

(2) regjistrohuni një nga një kur hyni në fabrikë në mëngjes, merrni temperaturën e trupit;

(3) t'i japë fund takimit të centralizuar;

(4) kryej 84 tretësira dezinfektimi në zonën e fabrikës në 8 të mëngjesit dhe 1 pasdite çdo ditë;

(5) ndërmarrja kryen matjen e temperaturës për të gjithë stafin në 9 të mëngjesit dhe 2 pasdite çdo ditë.