sadaya Kategori

EN

kira-kira

Imah>kira-kira

  • profil parusahaan

  • sajarah

  • pabrik

  • regu

  • sertipikat

Ngeunaan APT

Qingdao Applied Photonic Technical Co.Ltd (APT pikeun pondok) mangrupikeun patukang tonggong berteknologi tinggi khusus pikeun manufaktur, ngembangkeun sareng pamasaran komponén optik pasip sareng alat transmisi fotoéléktrik sareng CATV dina fase kalayan téknologi canggih internasional. Kacuali markas anu aya di Zona Perdagangan Bebas Qingdao, APT ogé ngajalankeun kantorna boh di jero negeri sareng luar negeri (Amérika Kalér, India, Qatar, Australia). Kalayan modal 50 juta RMB tina modal anu parantos didaptarkeun, sareng ngalangkungan 40,000 méter pasagi, APT nyayogikeun kamar bersih bersih Kelas Canggih Kelas Menengah 6,500.

Peralatan produksi APT sareng instrumen pamariksaan diimpor ti Amérika Serikat, Jepang, Kanada sareng Taiwan. Di sagigireun éta, APT ngadopsi téknologi produksi canggih, modeu manajemén internasional sareng sistem pengawasan. Sareng ogé sakumpulan bakat anu ngalaman dina komunikasi optik global, téknologi fotoelektrik sareng pengumpulan CATV di APT. Janten kami yakin bakal nyayogikeun produk kalapa pikeun klien.

                       

Hayu kerjasama sareng janten mitra strategis anu terpercaya di payun, urang kedah seueur ngabantosan anjeun dina industri komunikasi optik global!

  • 40,000

    pausahaan
    Daérah

  • 326

    pausahaan
    pagawé

  • 50,000,000

    Kadaptar
    modal

  • 19

    pausahaan
    diadegkeun

Sajarah APT

2001
2001

Qingdao Applied Photonic Technical Co.Ltd didirikeun.

2002
2002

Resmi nempatkeun kana produksi, produksi serat optik.

2005
2005

Diluncurkeun proyek FBT taper splitter sareng sacara resmi nempatkeun kana produksi taun éta.

2006
2006

Ngamimitian proyek splitter PLC sareng sacara resmi nempatkeun kana produksi taun éta.

2012
2012

Ngayakeun ulang taun ka-10 tina operasi resmi perusahaan sareng ngadegkeun cabang Wuhan.

2013
2013

Gedong kantor anyar markas Qingdao digunakeun.

2015
2015

Proyék multiplexer divisi panjang gelombang optik CWDM énggal.

Tim APT

Perusahaan ayeuna gaduh 326 padamel, kalebet 1 kalayan gelar doktor sareng 28 sareng insinyur
atanapi judul anu langkung saé. Bakat anu hadé pastikeun produk anu paling kompetitif anu nyayogikeun.

Sértipikat APT