sadaya Kategori

EN

CWDM

Imah>barang>WDM Series>CWDM > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600138618403585.png

CWDM, Jinis ABS-BOX, DISTRIBUSI WAVELENGTH


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Divisi panjang gelombang Cense multiplexer (CWDM) didasarkeun kana téknik saringan mémbran sareng propriétik non-fluks logam beungkeutan desain kemasan mikro-optik, dina panjang gelombang ITU pikeun ngahontal uplink sareng downlink. Éta nyayogikeun panjang gelombang pusat saluran ITU, leungitna sisipan rendah, isolasi saluran tinggi, konsumsi kakuatan rendah, karakteristik passband lega, henteu aya loop lem, stabilitas termal anu hadé sareng réliabilitas sareng sajabina. Dina sistem jaringan telekomunikasi, éta tiasa dianggo pikeun uplink atanapi downlink signal optik.

parameterunitspésifikasi
Panjang gelombang operasinm1260 ~ 1620
Panjang Center Channelnm1510 / 1530 / 1550 / 1570
Spasi Saluran CWDMnm20nm
Saluran Hapus PassbandnmλITU ± 7.5
Insertion LossdB≤1.4
Passband RippledB≤0.3
Ngasingkeun AdjcentdB≥30
Isolasi Non-DeukeutdB≥40
Return LossdB≥45
Directivity (Antara Channel)dB≥50
Karugian Gumantung PolarisasidB≤0.3
PMDps0.1 (DG)
Penanganan Daya MaksimummW500
Suhu StorageºC-40 ~ 85
Suhu operasiºC-5 ~ 70
serat TipeSmf -28e (900um Loose tube)
Serat Panjangcm1.0 ± 0.1 m
Beban tarikN≥5
Modul BOX Diménsimm100*80*10;80*60*12

Catetan: [1] Sadaya tés dilakukeun dina suhu kamar tanpa konektor.

Ngagambar dimensi (mm)  

Titik Jual Produk

Telcordia GR-1312 Minuhan

Isolasi Saluran Tinggi

Low Loss Insertion

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ
  • Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

  • Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.

  • Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

  • Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.

  • Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

    A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami