sadaya Kategori

EN

Serelek Kabel

Imah>barang>FTTH Series>Serelek Kabel > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606456031108542.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606456031320020.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606456030841415.jpg

Kabel serat serat optik, GJXFH


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kabel serat optik QDAPT FTTH nyaéta Serat ka Bumi, anu dianggo pikeun ngaitkeun peralatan sareng komponenana dina jaringan serat optik. Seratna posisi antara dua kawat baja sajajar. Teras kabel ieu dilengkepan sarung LSZH hideung atanapi bodas.

Data tech

bagian JumlahBow-Type Drop Cable GJXH
Serat Cacah1/2/4 inti
Anggota KakuatanDua kawat FRP / Baja sajajar
Diménsi Kabel (WxH approx.)(2.0 ± 0.2) x (3.0 ± 0.2) mm
Kaluar JaketLSZH
Kelir Jakethideung atanapi bodas
aplikasiKabel FTTH (Serat ka bumi), dianggo jero rohangan, Jaringan aksés

Performance

NO.barangsarat
1Kakuatan Tile diidinanJangka pondok80N
Istilah panjang40N
2Résistansi naksir Anu DiidinanIstilah panjang1000 (N / 100mm)
Istilah panjang500 (N / 100mm)
3Radius Bend Statis Minimumkali 10
4Radius Bend Dinamis Minimumkali 20
5Suhu operasi40 ℃ ~ + 70 ℃
6Kabel Nominaldiaméterna(2.0 ± 0.2) x (3.0 ± 0.2) mm
beurat9.2kg / km
7Kodeu Warna Serat01- Biru, 02- Jeruk, 03- Héjo, 04- Brown

Detil paking

dropcablePCS / ngagulungPCS / karton (ukuran-mm / pcs)GW
GJXFH14300 * 460 * 430 ,30

Titik Jual Produk

Dua anggota kakuatan FRP anu diperkuat mastikeun kinerja anu hadé tahan naksir pikeun ngajagaan serat

Desain suling Novel, gampang strip sareng splice, nyederhanakeun pamasangan sareng perawatan

Haseup low enol halogén sareng sarung tahan seuneu

mode tunggal

(2.0 ± 0.2) x (3.0 ± 0.2) mm

Patuh sareng spésifikasi Telcordia GR-326-CORE

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat pikeun proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén                                            

FAQ
  • Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

  • Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.

  • Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

  • Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.

  • Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

    A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami