sadaya Kategori

EN

DWDM

Imah>barang>WDM Series>DWDM > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655129231023.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600253136724402.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600253137632409.jpg

MODULAR CWDM, 1x2 1x4 1x8 1x16


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Divisi multiplexer panjang gelombang kasar didasarkeun kana téknologi filter pilem ipis sareng utamina dilarapkeun kana konvergénsi jaringan metro sareng lapisan aksés, anu tiasa ngawangun jaringan sareng ngalaksanakeun jasa dina waktos anu singget. Kusabab béaya rendah, konsumsi kakuatan rendah, ukuran alit sareng seueur kaunggulan sanésna, multiplexer panjang gelombang anu kasar mangrupikeun solusi béaya rendah, transmisi kinerja tinggi anu parantos seueur dianggo dina pangiriman jaringan daérah metropolitan.

Titik Jual Produk

leungitna panempatan low

Isolasi saluran tinggi

Jalur optik tanpa téknologi lem

Stabilitas termal sareng réliabilitas tinggi saluyu sareng reliabilitas

GR1221 sareng standar RoHS anu ramah lingkungan

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami