sadaya Kategori

EN

Disambungkeun SC Panyambung Gancang

Imah>barang>FTTH Series>Disambungkeun SC Panyambung Gancang > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657197208490.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394622980558.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394622818988.jpg

Konektor gancang serat SC anu dipasang


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Panyambung serat optik, umum dikenal salaku konektor serat optik, biasana disebut salaku konektor serat optik. Mangrupikeun alat pasip anu tiasa dianggo deui anu dianggo pikeun nyambungkeun dua serat atanapi kabel pikeun ngawangun jalur optik kontinyu. Éta parantos seueur dianggo dina jalur pangiriman serat sareng pigura distribusi serat. Sareng instrumen uji méter optik sareng méter mangrupikeun komponén pasip optik anu paling sering dianggo.

Titik Jual Produk

1. Kinerja optik: Kanggo syarat kinerja optik konektor serat optik, dua parameter anu paling dasar tina leungitna sisipan sareng rugi balik utamina dianggo.
Insertion Loss nyaéta kaleungitan kakuatan optik épéktip tina tautan anu disababkeun ku ngenalkeun konektor. Leutik leungitna sisipan, langkung saé. Sacara umum, saratna kedah henteu langkung ti 0.5dB. Ngarobih Rugi (Reflection Loss) ngarujuk kana kamampuan konektor pikeun neken pantulan kakuatan optik tautan, sareng nilai has na kedah henteu kirang ti 25dB. Dina panerapan konektor anu saleresna, permukaan pin parantos dipoles khusus supados rugi pangbalikan langkung ageung, umumna henteu kirang ti 45dB.

2. Silih tukeur, kabalikan deui
Konektor serat optik mangrupikeun alat pasip universal. Pikeun jinis konektor serat optik anu sami, éta tiasa dianggo dina kombinasi naon waé sareng tiasa dianggo sababaraha kali. Ku alatan éta, karugian tambahan diwanohkeun umumna kirang ti 0.2 dB.

3. Kakuatan tarik
Pikeun konektor serat optik anu saé, kakuatan tarikna umumna diperyogikeun henteu kirang ti 90N.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami