sadaya Kategori

EN

Panyambung Gancang

Imah>barang>FTTH Series>Panyambung Gancang > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606443539168319.jpg

fastconnector SC / gaya UPC-B, SIMPLEX


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Panyambung gancang QDAPT SC ngajantenkeun penghentian serat gancang, gampang sareng dipercaya. Panyambung serat optik ieu nawiskeun penghentian tanpa repot sareng teu kedah epoxy, teu aya polesan, teu aya sambatan, teu aya pemanasan sareng tiasa ngahontal parameter transmisi anu sami sapertos polishing standar sareng téknologi splicing. Konektor gancang urang tiasa pisan ngirangan majelis sareng nyetél waktos. Konektor anu tos dipoles biasana diterapkeun kana kabel FTTH dina proyek FTTH, langsung di situs pamungkas.

spésifikasi

materialplastik
warnaBiru & Hideung
Rentang Suhu-40 ℃ - 85 ℃
Seratan leungitnaKirang ti 0.3 dB
ukuran50 × 10 × 8.5mm


serat TipeSM
Permukaan polesanSC / UPC
warnabiru
leungitna sisipan≤0.3dB
rugi uih≥60dB
ketahanan babarengan10Waktos
Bahan tina cangkangABS
aplikasi2.0 / 3.0 atanapi FTTH patch cord
Serat Diameter125um
Kakuatan Tensile≥20N
Kakuatan Kuncén≥20N
Siklus Suhu≤0.3dB
Virbrasi≤0.2dB
suhu-40 ℃ ~ + 80 ℃

Detil paking

Panyambung gancangPCS / kotakPCS / karton ((mm)GW
SC / UPC102000,570 * 430 * 46030

Titik Jual Produk

Kauntungannana nyaéta motong lengkep, alignment tepat, elastis dipasang, fastening dipercaya, jsb, tiasa ngadamel sinyal leungitna low.

Komponén Majelis Koléksi Konektor Precision logam V-Alur komponén sareng ko-aksial mandiri, sipat ngalereskeun anu hadé sareng awét.

Basis struktur dina téknologi crimping ngawangun kotak unik.

Hadirkeun serat Bending nyegah kabel tina nyeret.

Perlindungan terpadu tina casing pikeun tahan lingkungan jero rohangan anu kasar.

Saatos terminasi, kinerja optik boh mékanis ngahontal standar pikeun FTTH serat optik konektor gancang / konektor serat gancang.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) FTTh, rekonstruksi garis serat optik

2) CATV, Jaringan telekomunikasi

3) Jaringan Metro, Jaringan Daérah Lokal (LAN)

4) Jaringan ngolah tanggal                            

FAQ
  • Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

  • Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.

  • Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

  • Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.

  • Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

    A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami