sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599472373668730.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599472374770475.png

1X2, Jinis TUBE STAINLESSSTEEL, COUPLER FBT, 50: 50


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

FBT splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi Pita Fisik Biconical. Éta ngagaduhan ukuran alit, reliabilitas tinggi, biaya murah sareng keseragaman saluran-to-kanal, sareng seueur dianggo dina jaringan PON pikeun ngawujudkeun kakuatan sinyal optik.

barang

1x2

serat Tipe

G657A / G652D

Panjang gelombang Anu Dianggo

1310 / 1490 / 1550

Leungitna Insertion Standar (dB)

≤3.7

Saragam (dB)

≤0.8

PDL (dB)

≤0.2

Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB)

≤0.8

Return Loss (dB)

≥55 (PC / UPC), ≥60 (APC)

Diréktipitas (dB)

≥55

Temp Operasi. Gangeut

-40 ℃ ~ + 85 ℃

barang1x2
Panjang * Lebar * Jangkungna (mm)3.0*54,3.0*60,3.5*66
panyambungSC / UPC, SC / APC

Titik Jual Produk

Leungitna sisipan rendah, PDL lemah sareng reliabilitas tinggi

Kaleungitan mulang rugi sareng Balangan anu saé

Gelombang panjang gelombang

Perwujudan saluran-ka-saluran anu alus

Sadaya produk minuhan sarat GR-1209-CORE sareng GR-1221-CORE.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami