sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654345356964.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248892603827.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248892423680.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248894939287.jpg

ABS-BOX OPTICAL SPLITTER PLC 2.0 Serat optik


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

PLC splitter optik mangrupikeun alat distribusi kakuatan optik waveguide terpadu dumasar kana substrat quartz. Éta ngagaduhan ciri ukuran alit, jembar panjang gelombang operasi, réliabilitas tinggi sareng keseragaman anu saé tina pamisah. Éta cocog pisan pikeun jaringan optik pasip (EPON, BPON). , GPON, jst.) Sambungkeun kantor pusat sareng alat terminal sareng laksanakeun pamisahan sinyal optik

Titik Jual Produk

Struktur sadaya serat, stabilitas lingkungan anu saé

Kinerja optik Spéktroskopisitas sareng arah anu saé, sareng pamisahanana seragam, sareng sinyalna tiasa disebarkeun sami-sami ka pangguna

Leungiteun sisipan rendah Réfléksi low Deui-handap leungitna gumantung polarisasi, ferrule Kyocera kualitas luhur, inti Corning kinerja tinggi

Minuhan kabutuhan transmisi panjang gelombang anu béda, karugian henteu sénsitip kana panjang gelombang cahaya anu dikirimkeun, sareng tiasa nyumponan kabutuhan transmisi panjang gelombang anu béda

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami