sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654444729056.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248716184914.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248716932696.jpg

STAINLESS STEEL TUBE SPLITTER, Jinis MINT


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Splitter serat optik nyaéta alat anu dianggo pikeun meulah sareng ngagabungkeun énergi cahaya. Éta nyebarkeun énergi cahaya anu dikirimkeun dina hiji serat ka dua atanapi langkung serat dina proporsi anu parantos ditangtoskeun, atanapi ngagabungkeun énergi cahaya anu dikirimkeun dina sababaraha serat kana hiji serat.

Titik Jual Produk

Leungitna henteu peka kana panjang gelombang cahaya anu dikirimkeun sareng tiasa nyumponan kabutuhan transmisi panjang gelombang anu béda (1260-1650 nm)

Merata sinyalna, sinyalna tiasa dibagi-bagi ka pangguna

Ukuran alit (sapertos ukuran minimum 1 × 32 tiasa 4 × 7 × 50mm), tiasa langsung dipasang dina sagala rupa kotak transfer, teu aya desain khusus kanggo nyéépkeun rohangan pamasangan ageung

Saluran shunt alat tunggal tiasa ngahontal langkung ti 32 saluran

Biaya multi-kanal kirang. Beuki jumlah cabang, beuki atra kauntungan biaya

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami