sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656510144193.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600398825119697.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600398826177377.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600398827443602.jpg

FC TYPE FIBER OPTIC ADAPTER, Panyambung


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Adaptor serat optik, ilahar dikenal sareng flensa sareng adaptor, mangrupakeun konéksi konéksi konéksi serat optik. Adaptor serat tipe FC dianggo pikeun docking tina dua konektor serat tipe FC, sareng biasa dianggo dina port input sareng output tina sababaraha alat optik.

Titik Jual Produk

Jaringan Telecom, jaringan aksés

Parabot optik CATV

terminal alat, panganteur multimedia

Tés, antarbeurat data alat médis

Aplikasi industri sareng militér sanés

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami