sadaya Kategori

EN

Serat Optik 86-tipe Panel Box

Imah>barang>FTTH Series>Serat Optik 86-tipe Panel Box > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657249310480.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394379636853.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394381973979.jpg

Kotak panel serat optik


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kalayan popularitas kontinyu sareng promosi konstruksi FTTH, serat optik sambungan gancang sareng téknologi mékanis-sambungan mékanis serat optik parantos dikembangkeun sacara kuat. Saatos serat-to-the-home, antar muka optik kedah nganggo kotak panél. Ayeuna, aya dua jinis utama buleud panel FTTH: Permukaan dipasang (dipasang langsung) sareng disumputkeun (dipasang dina kasét).

Titik Jual Produk

1. Diménsi panel saluyu sareng standar nasional 86, sareng ukuranana 86mm × 86mm. Ukuran dasarna saluyu sareng peraturan anu aya hubunganana di JB / T 8593-1997.
Panel tunggal sareng dua liang pikeun rupa-rupa lingkungan, kalayan struktur anu kuat sareng majelis anu saluyu sareng silih gentos.

2. Kalayan serat konektor serat optik, konektor SC tiasa dilereskeun.
Konektor SC panel anu disumputkeun dipasang dina sudut 45-derajat pikeun nyegah cahaya tina ngabakar panon pangguna.

3. Kalayan perkenalan kabel, ngalereskeun sareng alat panyalindungan.
Dijieunna tina bahan PC (polycarbonate retardant flame) kualitas luhur kalayan tahan seuneu tangtu.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami