sadaya Kategori

EN

FWDM

Imah>barang>WDM Series>FWDM > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657312652436.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394119571240.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394119133764.jpg

FWDM, Jinis ABS-BOX, 1310/1490/1550


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Divisi Panjang gelombang anu padet Multiplexer ngagunakeun téknologi palapis pilem ipis sareng bungkus mikro-optik non-fluks metriurgy pikeun ngahontal cahaya luhur sareng ka handap dina panjang gelombang ITU. Éta nyayogikeun panjang gelombang pusat saluran ITU, leungitna sisipan rendah, isolasi saluran tinggi, passband lega, sénsitip suhu lemah sareng loop glueless. Dina sistem jaringan telekomunikasi, éta tiasa dianggo pikeun uplink atanapi downlink tina sinyal optik.

Titik Jual Produk

leungitna panempatan low

Isolasi saluran tinggi

Jalur optik tanpa téknologi lem

Stabilitas termal sareng reliabilitas tinggi

Pinuh saluyu sareng reliabiliti GR1221 sareng standar RoHS anu ramah lingkungan

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami