sadaya Kategori

EN

Seri Transceiver optik

Imah>barang>Seri Transceiver optik>Seri Transceiver optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1604651683506068.png

10 / 100M MEDIA CONVERTER, ETHERNET MEDIA CONVERTER


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Serat optik tiasa ngadistribusikaeun sinyal serat optik ka sadaya palabuhan sacara merata.

Kaleungitanna henteu peka kana panjang gelombang sareng tiasa nyumponan kabutuhan transmisi panjang gelombang anu béda.

Chip impor kualitas luhur kalayan leungitna gumantung polarisasi low tiasa minuhan sarat panjang gelombang anu béda.

Instalasi gampang sareng operasi anu merenah.

Titik Jual Produk

Homogénitas Lampu

Kualitas Chip Optik Impor

Lebetkeun Keramik Kualitas Tinggi

Kualitas Chip Optik Impor

Telecom Téknik Kelas Coupler

Spasi Instalasi Gampang

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami