sadaya Kategori

EN

Seri Transceiver optik

Imah>barang>Seri Transceiver optik>Seri Transceiver optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655368898433.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600408513195096.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600408514480911.jpg

16-slot RACK-MOUNT FIBER OPTIC TRANSCEIVER, suplai kakuatan ganda, jangkungna 19 "2U, BASE-FX BASE-TX


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

16-slot rak-gunung serat optik transceiver mangrupikeun pusat transceiver serat optik terintegrasi anu tiasa nyolok dugi 16 10 / 100M adaptif atanapi 1000M transceiver serat optik (dipasang kana transceiver serat kakuatan desktop kami) Kartu-kartu tiasa ditukeurkeun sareng dipasang séntral dina rak tunggal pikeun catu daya seragam. Ieu henteu ngan ukur ngirangan garis sambungan, nyederhanakeun strukturna, tapi ogé mempermudah manajemén sareng perawatan.

Titik Jual Produk

1. rak ieu ngadukung swap panas, sareng tiasa didukung ku catu daya tunggal atanapi dual. Nalika catu daya ganda dianggo, dua catu daya bakal didayaguna sakaligus, ngirangan beban dina unggal catu daya sareng manjangan umur jasa catu daya. Nalika hiji catu daya gagal, catu daya sanés tiasa sacara mandiri dijalankeun, sahingga operasi transceiver henteu kaganggu.

2. Henteu perlu ngaleupaskeun serat transceiver nalika ngalereskeun sareng ngagentoskeun catu daya, sareng henteu kedah ngaleupaskeun raka tina lomari. Kantun nyabut catu daya anu rusak tina bagian tukang rak kanggo diropea atanapi digentoskeun, anu ngajantenkeun pangropéa merenah pisan. Gancang. Maka, éta tiasa nyayogikeun reliabiliti tinggi, kapasitas luhur, integrasi tinggi, kinerja tinggi sareng solusi jaringan jaringan serat-optik ékonomis pikeun sistem Ethernet serat-optik, sareng ngagaduhan fitur anu luar biasa sapertos operasi anu stabil, kapasitas catu daya ageung , operasi anu merenah, sareng perawatan gampang.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami