sadaya Kategori

EN

Seri Modél optik

Imah>barang>Seri Transceiver optik>Seri Modél optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655830492708.png

GIGABIT SINGLE MODE DUAL FIBER, 60km, 80km, MEDIA CONVERTER, DUAL FIBER


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Titik Jual Produk

Bahan kualitas luhur

Ngadopsi chip impor asing, performa tinggi. Konsumsi daya rendah, mastikeun pangiriman stabil sareng fastsignal, sareng langkung stabil.

Kombinasi presisi

Komponén sirkuit optik anu selycombined, sareng cangkang kapang logam dipasang penampilan anu langkung luhur. anu tiasa

 suhu diréduksi dihasilkeun nalika optikmodul jalan.

Pengerjaan anu luar biasa

Desain persegi panjang anu indah sareng kompak réngsé dina perenah anu wajar. Transceiver sirah laser kualitas luhur ngagabung 

kinerja tinggi. kinerja tinggi, kinerja tinggi sareng kinerja tinggi.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami