sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606373510750228.jpg

Attenuator LC / UPC / SIMPLEX


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Serat serat optik, biasana dikenal salaku flensa sareng atenuator, mangrupikeun konéksi konéksi serat optik anu museur. Atenuator serat optik SC dianggo pikeun ngador antara panyambungna serat optik SC.

Data tech

Ngaran ProdukSM OPTICAL FIBER LC / UPC 5dB 10dB BLUE SINGLE MODE attenuator
Nomer modélLC atenuator
Panjang gelombang operasi1310/1550 ± 10
Toleransi pikeun 1 ~ 5 dB Attenuasi± 0.5
Toleransi pikeun 6 ~ 30 dB Attenuasi± 10
Return Loss> 50
kakuatan keur nahan> 1000 kali
Temp Operasi-40 ~ 70 ° C
materialplastik
aplikasiFTTx, LAN, CATV, Telecom, Mesin uji
sertipikasiRoHS, SGS
panyambung TipeLC-LC
Tipe PolandiaUPC; APC
warnaBiru / Héjo
intiSimplex / Dupleks
Flangekalayan flange / sareng ceuli
Wangun jualNétral / OEM / ODM
makeSambungan serat
Sampel Time Diterangkeundina 7 dinten saatos konfirmasi

Rincian Paking

atenuatorPCS / kotakPCS / karton (ukuran-mm / pcs)毛重
LC Simplex50570 * 430 * 460 unggal400040
LC Dupleks50570 * 430 * 460 unggal1000040

Titik Jual Produk

1) Susunan grinding canggih ngajantenkeun museurkeun serat, sareng baju zirconia kalayan tahan suhu tinggi, asam-basa sareng karasa luhur ngagaduhan kinerja optik anu alus sareng stabilitas mékanis anu luhur.

2) Éta sacara efektif tiasa nolak noise tina loop taneuh, ngaleungitkeun gangguan taneuh, sareng listrik ngasingkeun kolom sinyal ti terminal kontrol utama, nyingkahan karusakan anu teu disahaja pikeun sistem kontrol utama.

3) Silih tukeur, kabisaulangan, stabilitas tinggi, leungitna sisipan rendah, rugi balik tinggi, sareng langkung ti 1000 kali sisipan teras-terasan sareng panyabutan.

4) Sertifikasi kualitas: ISO9001: 2015, ROHS

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Proyék transformasi serat

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

                                           

FAQ
  • Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

  • Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.

  • Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

  • Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.

  • Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

    A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami