sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656269589486.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600399300307533.jpg

LC FIBER OPTIC ADAPTER, SIMPLEX DUPLEX


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Adaptor serat optik, ilahar dikenal sareng flensa sareng adaptor, mangrupakeun konéksi konéksi serat anu museur. Adaptor serat optik LC dianggo pikeun ngador antara panyambung serat optik LC-tipe.

Titik Jual Produk

Susunan grinding anu maju ngajantenkeun museurkeun serat, sareng baju baju zirconia kalayan tahan suhu tinggi, asam-basa sareng karasa luhurna ngagaduhan kinerja optik anu alus sareng stabilitas mékanis anu luhur.

Éta sacara efektif tiasa nyéépkeun noise tina loop taneuh, ngaleungitkeun gangguan taneuh, sareng listrik ngasingkeun kolom sinyal ti terminal kontrol utama, nyingkahan karusakan anu teu disahaja pikeun sistem kontrol utama.

Silih tukeur, kabisaulangan, stabilitas tinggi, leungitna sisipan rendah, rugi balik tinggi, sareng langkung ti 1000 kali sisipan teras-terasan sareng dipiceun.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami