sadaya Kategori

EN

wartos

Imah>wartos

News Company

Kelas leutik APT —— Analisis Karakteristik Sistem WDM sareng Aplikasi Pasar na

1.paké pinuh ku sumberdaya bandwidth serat optik. Serat ngagaduhan sumber daya bandwith ageung (low loss band). Pembagian panjang gelombang téknologi multiplexing ningkatkeun kapasitas transmisi serat ku sababaraha kali ...

langkung +