sadaya Kategori

EN

Box Distribusi Serat Optik

Imah>barang>FTTH Series>Box Distribusi Serat Optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657105500386.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600395342611315.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600395344855957.jpg

Kotak sambungan kabel (hiji sareng hiji kaluar)


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kotak konektor kabel optik mastikeun réliabilitas sareng stabilitas produk ngalangkungan desain inovatif, pembuatan sareng pilihan matérial, sareng téknologi sealing anu hadé. Nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya, mantap, sareng fleksibel pikeun sambungan serat langsung, diakhiri atanapi divergen. Hal ieu ilahar dipaké pikeun sambungan anu lempeng-lempeng sareng sambungan anu divergen tina overhead kabel optik luar, pipa, pamakaman langsung, sareng sajabana, sareng fungsi-fungsi pikeun ngajagi gabungan. Produk diwangun ku opat bagian: casing luar, anggota jero, elemen sealing sareng perlindungan serat optik.

Titik Jual Produk

1. Kotak panyambung kabel optik mangrupikeun nami populér, nami ilmiah disebut kotak sambungan kabel optik, ogé katelah paket sambungan kabel optik, paket konektor kabel optik sareng laras. Mangrupikeun sistem gabungan sealing tekanan mékanis, anu mangrupikeun alat panyalindungan kontinyu anu nyayogikeun kakuatan optik, sealing sareng kakuatan mékanis antara kabel optik anu padeukeut. Ieu ilahar dianggo pikeun sambungan lempeng-liwat sareng cabang overhead, pipa, pamakaman langsung sareng metode peletakan sanés anu lumaku pikeun sagala rupa kabel optik struktural.

2. Awak kotak ngadopsi palastik bertulang impor, kakuatan tinggi sareng tahan korosi. Kotak terminal cocog pikeun sambungan di rohangan mesin terminal kabel optik struktural. Strukturna parantos asak, segelna tiasa dipercaya, sareng konstruksi na merenah. Seueur dianggo dina komunikasi, sistem jaringan, TV kabel CATV, sistem jaringan kabel serat optik, sareng seueur deui.

3. Éta dianggo pikeun sambungan pelindung sareng distribusi serat antara dua atanapi langkung kabel optik. Mangrupikeun salah sahiji alat anu biasa dianggo pikeun titik aksés pangguna. Utamana ngalengkepan hubungan antara kabel distribusi sareng kabel anu lebet, sareng tiasa dumasar kana FTTX. Akses meryogikeun pamasangan kotak atanapi splitter optik saderhana.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami