sadaya Kategori

EN

Box Distribusi Serat Optik

Imah>barang>FTTH Series>Box Distribusi Serat Optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600657147434441.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394906613194.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600394907610091.jpg

Kotak pigtail kabel


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Alat kotak beulah kabel serat optik mangrupikeun alat pamisah kabel tina terminal pangguna dina sistem FTTH, sareng tiasa ngawujudkeun fungsi sapertos las, distribusi, sareng ngajadwalkeun serat optik. Kotak distribusi serat serat optik dianggo pikeun nyambungkeun antarbeungeut alat-alat tina kabel optik batang sareng kabel optik distribusi di luar ruangan, koridor atanapi jero rohangan. Éta cocog pikeun titik pangirut serat dina jaringan aksés serat. Éta ngahijikeun fungsi fusi, panyimpenan sareng kabel tina serat, sareng tiasa ngawujudkeun lempeng-liwat sareng panyimpenan disk tina kabel utama.

Titik Jual Produk

1. Kotak pamisah kabel serat optik diwangun ku awak kotak, anggota struktural internal, konektor serat optik anu tiasa dipisahkeun, splitter optik sareng aksésori cadang. Éta ngagaduhan fungsi lempeng-serat sareng pamisah-serat; kabelna gampang diakses, gampang diulang, sababaraha operasi, gampang disegel. Kudu aya cukup area konéksi dina kotak distribusi serat jero rohangan pikeun minuhan panyimpenan sareng distribusi kabel nalika sambungan.

2. Jinis kabel anu béda kedah gaduh liang inlet anu kawilang mandiri, sareng kapasitas liang kedah nyumponan sarat konfigurasi lengkep. Serat optik kedah leres ditangtoskeun dina chassis, sareng panjang anu ditangtoskeun merenah pikeun operasi sambungan sekundér. Kabel kedahna diségel kanggo nyegah cai sareng objék anu ngagelebug tina lebet kandang. Nyayogikeun sajumlah cingcin manajemén kabel atanapi aksésoris ligature sanés pikeun ngagampangkeun kabutuhan dasar tina garis lashing.

3. Kotak ngabagi serat anu dianggo pikeun degdegan kutub luar kedah dilengkepan ngalereskeun kurung sareng baud pikeun mastikeun stabilitas kotak. Kabinet luar kedah mastikeun diameter pembukaan sadaya outlet kabel.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami