sadaya Kategori

EN

Box Distribusi Serat Optik

Imah>barang>FTTH Series>Box Distribusi Serat Optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656638681176.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397472147587.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397472402584.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397472885607.jpg

KOTAK DISTRIBUSI OPTIK Serat, SC UPC, 19 "


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kotak distribusi serat optik mangrupikeun bingkai distribusi serat optik tipe-chassis kapasitas leutik (ODF), anu dibagi kana rak standar sareng témbok témbok. Éta ngagaduhan seueur aplikasi sareng fleksibel sareng merenah dianggo, khususna kanggo aplikasi dimana rohangan terbatas.

Titik Jual Produk

Kalayan struktur anu lengkep ditutup, éta tiasa janten debu-buktina sareng beurit-buktina;

Pamakéan pelat waja kualitas luhur, semprot éléktrostatik sacara umum, geulis sareng awét;

Adaptor dipasang dina sudut serong pikeun mastikeun radius bending tina serat sareng hindarkeun ngabakar panon ku lampu anu kuat.

Aya sababaraha rupa spésifikasi sapertos jinis laci sareng jinis tetep;

Kotak distribusi serat optik modular langkung merenah pikeun ditamatkeun sareng langkung fleksibel dianggo;

Ngarojong manajemén sababaraha konektor serat, sapertos SC, LC, ST, MT-RJ, jst.

Rupa-rupa terminasi konektor anu merenah sareng fleksibel dipasang.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami