sadaya Kategori

EN

Box Distribusi Serat Optik

Imah>barang>FTTH Series>Box Distribusi Serat Optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656566980776.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397631767880.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397633970806.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397632601500.jpg

Kabinet jaringan.19 "


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kabinet jaringan standar 19 inci tiasa gampang nyambung, ngadistribusikaeun sareng ngajadwalkeun kabel serat-optik, sareng tiasa dianggo pikeun pamasangan komprehensif sababaraha alat. Hal ieu seueur dianggo di kamar alat-alat telekomunikasi, bursa kapasitas ageung, sareng sistem serat CATV.

Titik Jual Produk

1. Kabinet jaringan kedah gaduh anti-geter, anti shock, anti korosi, debu-buktina, tahan cai, anti radiasi sareng pasipatan anu sanés, pikeun mastikeun operasi anu mantep sareng dipercaya tina alat-alatna. Kabinet jaringan kedah ngagaduhan kagunaan sareng panyalindungan kaamanan anu saé pikeun gampang operasi, pamasangan sareng perawatan, sareng mastikeun kasalametan operator. Lemari jaringan kedah gampang dihasilkeun, dirakit, komisi, sareng paket. Lemari jaringan kedah nyumponan sarat tina standarisasi, standarisasi sareng serialisasi. Kabinet geulis dina penampilan, cocog dina aplikasi sareng warna koordinasi.

2. Kabinet jaringan kedah gaduh kinerja téknis anu saé. Struktur kabinet kedah janten rarancang fisik anu penting sareng desain kimia numutkeun sipat listrik sareng mékanis alat-alat sareng syarat-syarat lingkungan panggunaan pikeun mastikeun struktur kabinet ngagaduhan kaku sareng kakuatan anu saé, sareng isolasi éléktromagnétik anu saé , grounding, noise isolation, ventilasi sareng dissipation panas. Kinerja.

3. Kabinet jaringan utamina dianggo pikeun nyimpen router, saklar, pigura distribusi sareng alat-alat jaringan sanésna sareng aksésoris. Jero umumna kurang ti 800MM, lébarna 600 sareng 800MM. Panto hareup umumna transparan panto kaca anu béntés, anu ngagaduhan sarat anu rendah pikeun pembuangan panas sareng lingkungan.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami