sadaya Kategori

EN

Box Distribusi Serat Optik

Imah>barang>FTTH Series>Box Distribusi Serat Optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656808129895.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396976105997.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396975478370.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396976351418.jpg

Serat OPTIKAL CROSS-CONNECTION CABINET, Pabrik Kustomisasi Kacida


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kotak mindahkeun kabel nyaéta alat sambungan anu dipasang di luar ruangan. Sarat anu paling penting pikeun nahan iklim anu drastis sareng lingkungan kerja anu keras. Éta ngagaduhan ciri kondensasi gas tahan cai, tahan cai sareng tahan lebu, karusakan serangga sareng beurit, sareng résistansi dampak anu kuat. Éta kedah tiasa tahan lingkungan luar anu karasa. Ku alatan éta, sisi luar kotak relatif luhur dina hal tahan cai, tahan lembab, tahan lebu, karusakan anti tabrakan, kontrol hama, sareng anu sapertosna; sisi jero ngagaduhan syarat anu luhur pisan pikeun suhu sareng kalembaban.

Titik Jual Produk

1. kotak didamel tina kakuatan tinggi plat stainless steel, kakuatan tinggi, anti sepuh, anti korosi, sareng tiasa nolak karusakan teu kahaja atanapi ganas. Sadaya juru kotak sadayana kabentuk ku kapang anu bentukna buleud khusus, sareng perlakuan permukaan disikat atanapi disemprot éléktrostatik. Rupana geulis; kabinet ngadopsi struktur dua lapisan, sareng tengahna dieusi ku bahan insulasi panas kinerja tinggi, anu ngagaduhan pangaruh insulasi panas anu saé sareng sacara efektif tiasa nyegah kondensasi dina bak.

2. panto didamel tina segel panto panyegelan khusus, konci panto tahan cai sareng konci panto tilu-titik ngonci, aman sareng dipercaya, panyegelan anu saé; Modul terpadu dilas 12-inti; FC, SC adaptor serat optik tiasa dipasang

3. Ngalereskeun kabel dipercaya sareng alat panyalindungan grounding; cocog pikeun tungtung kabel inti sareng pita tunggal

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami