sadaya Kategori

EN

Box Distribusi Serat Optik

Imah>barang>FTTH Series>Box Distribusi Serat Optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656743101779.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397165229331.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397172239524.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600397165250167.jpg

Bingkai Distribusi Serat Optik, 19 "


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Fiber Optic Distribution Frame (ODF), ogé katelah pigura distribusi serat optik, nyaéta alat sambungan kabel anu dianggo pikeun ngeureunkeun, ngajagi, ngahubungkeun, sareng ngatur kabel optik sareng serat optik dina jaringan komunikasi serat optik. Alatna tiasa ngawujudkeun fungsi ngalereskeun, nyabut, sareng grounding panyalindungan kabel optik, ogé pangelasan, luncat, gulungan anu kaleuleuwihi, panyebaran anu wajar, sareng penjadwalan kabel sababaraha serat optik, anu aya diantara medium transmisi sareng alat transmisi . Parangkat dikelompokeun.

Titik Jual Produk

1) Éta nyoko kana struktur anu lengkep katutup pikeun nyegah lebu sareng beurit;

2) Desain modular, kabelna tiasa diaksés luhur sareng ka handap, sareng groundingna angger sareng dipercaya;

3) kabinet didamel tina pelat waja berkualitas tinggi, sareng sakujur awak disemprot sacara éléktrostatik, anu saé sareng awét;

4) adaptor dipasang dina sudut serong pikeun mastikeun radius bending tina serat sareng hindarkeun ngaduruk panon ku cahaya anu kuat;

5) Aya liang kabel di luhur sareng handapeun raka. Alat ngalereskeun kabel sareng ngudar tiasa dipasang sacara fleksibel, anu tiasa nyumponan sarat tina cara pangambungkeun kabel luhur sareng cara ngambahkeun kabel handap.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami