sadaya Kategori

EN

Saklar optik-2X2

Imah>barang>Serat Serat optik>Saklar optik-2X2 > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1606454575297929.jpg

Gaya switch-2X2 optik


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Serat optik serat ti QDAPT didasarkeun kana desain mikro-mékanis / mikro-optik anu nampilkeun élmu optik presisi tinggi. Ieu nawiskeun parameter anu saé, fleksibilitas anu unggul, sareng stabilitas anu tahan lami pikeun sababaraha rupa aplikasi. Saklar sayogi sayogi pikeun spéktrum anu lega mimitian ti ultraviolét dugi ka infrared, sareng tiasa didamel sareng dioperasikeun kalayan serat naon waé (boh cascaded sareng non-cascaded), seueur antar muka, sareng ampir ukuran perumahan.

Data tech

parameterunitTZ-FSW-2 × 2F
Bentang panjang gelombangnm1260 ~ 1650
Panjang gelombang Tésnm1310 / 1550
Karugian Lebetkeun 1, 2dBJenis: 0.8Maks: 1.0
Kaleungitan Balik 1, 2dBSM ≥ 50
Crosstalk 1dBSM ≥ 55
PDLdB≤0.05
WDLdB≤0.25
kabisaulangandB≤ ± 0.02
tegangan operasiV3.0 atanapi 5.0
kakuatan keur nahansiklus≥ 10 Juta
Ngalihkeun waktosnams≤8
Kakuatan optikmW≤500
Suhu operasi-20 ~ + 70
Suhu Storage-40 ~ + 85
kalembaban relatif%5 ~ 95
beuratg14
ukuranmm(L) 27.0 × (W) 12.0 × (H) 8.2 ± 0.2 atanapi desain Palanggan
(L) 28.3 × (W) 12.0 × (H) 8.5 ± 0.2 atanapi desain Palanggan

Konfigurasi Pin

ngetiknagaraRute OptikListrik GirangSensor Status
1 × 1Pin 1Pin 5Pin 6Pin 10Pin 2-3Pin 3-4Pin 7-8Pin 8-9
NgahalanganAP1-P4, P2-P3------GNDV+deukeutkabukakabukadeukeut
BP1-P3, P2-P4V+GND------kabukadeukeutdeukeutkabuka
Non-latchingAP1-P4, P2-P3------------deukeutkabukakabukadeukeut
BP1-P3, P2-P4V+------GNDkabukadeukeutdeukeutkabuka

Rute Optik

Nagara AKaayaan B
微 信 图片 _20201127135753微 信 图片 _20201127135757

ukuran

Spésifikasi listrik

spésifikasiVoltaseuayeunalawanan
5Vlatching4.5 ~ 5.5 V36 ~ 44 mah125 Ω
5VNon-latching4.5 ~ 5.5 V26 ~ 32 mah175 Ω
3Vlatching2.7 ~ 3.3 V54 ~ 66 mah50 Ω
3VNon-latching2.7 ~ 3.3 V39 ~ 47 mah70 Ω

susunan Sejenna

serat TipeVoltaseuJenis switchPanjang gelombang TésTubeTypeSerat panjangpanyambung
SM: SM, 9/1253: 3VL: Nyekel850: 850nm25: 250um05: 0.5m ± 5cm

FP: FC / PC,

FA: FC / APC

M5: MM, 50/1251310: 1310nm90: 90um10: 1.0m ± 5cm

SP: SC / PC

, SA: SC / APC

M6: MM, 62.5/1255: 5VN: Henteu latching13/15: 1310 / 1550nmX: Batur15: 1.5m ± 5cm

LP: LC / PC

, LA: LC / APC

X: BaturX: BaturX: Batur

OO: Henteu

, X: Batur

Detil paking

Saklar optikPCS / kotak (mm)PCS / karton (ukuran-mm / pcs)GW (kg)
kotak jero290 * 280 * 65500.6
Kotak luar570 * 430 * 4607508

Titik Jual Produk

TShortest waktos switching

Low Loss Insertion

Polarisasi-ngajaga

Matriks full-matrix / non-ngahalangan

Kinerja optik tinggi

Ampir serat naon waé tiasa dianggo

350 nm - 1,650 nm kalayan serat singlemode

200 nm - 2,400 nm kalayan serat multimode

Stabilitas jangka panjang

Sertifikasi kualitas: ISO9001: 2015, ROHS

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Komunikasi Data & Jaringan

2) Otomatisasi Pabrik

3) Énergi & Infrastruktur

4) Metrologi Optik, Mesin & Sensor

5) Otomotif & Treuk

6) Laut / Maritim

7) Transportasi

8) Podomoro

9) Alat Listrik

10) Éléktromobil                                            

FAQ
  • Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

  • Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.

  • Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

  • Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.

  • Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

    A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami