sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599471074115290.png

1X16, ABS-BOX TYPE SPLITTER, SC / UPC


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

ABS Box Splitter (PLC Splitter) mangrupikeun alat distribusi kakuatan optik gelombang terpadu dumasar kana substrat quartz. Éta ngagaduhan ciri ukuran alit, jembar panjang gelombang operasi, réliabilitas tinggi sareng keseragaman anu saé tina pamisah. Éta cocog pikeun pasip. Dina jaringan optik (EPON, BPON, GPON, jst.), Kantor pusat sareng alat terminal sambung sareng sinyal optik kabagi. Ayeuna aya dua jinis 1 × N sareng 2 × N. Splitter 1 x N sareng 2 x N sami-sami ngabagi sinyal optik kana sababaraha toko tina inlet tunggal atanapi dual, atanapi dianggo sabalikna pikeun ngarahkeun sababaraha sinyal optik kana serat tunggal atanapi dual.

barang

1x16

serat Tipe

G657A / G652D

Panjang gelombang Anu Dianggo

1260nm ~ 1650nm

Leungitna Insertion Standar (dB)

≤13.7

Saragam (dB)

≤0.8

PDL (dB)

≤0.2

Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB)

≤0.8

Return Loss (dB)

≥55

Diréktipitas (dB)

≥55

Temp Operasi. Gangeut

-40 ℃ ~ + 85 ℃

barang1x16
Panjang * Lebar * Jangkungna (mm)120 * 80 * 18
Input / Kaluaran (mm)2.0 / 3.0
Panjang serat (M)1.5 atanapi konsumén diartikeun

Titik Jual Produk

Leungitna sisipan rendah, PDL lemah sareng reliabilitas tinggi

Kaleungitan mulang rugi sareng Balangan anu saé

Gelombang panjang gelombang

Perwujudan saluran-ka-saluran anu alus

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami