sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599632072156382.png

1X4, MINI TYPE SPLITTER, SC / APC STAINLESS Tube SPLITTER


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

barang

1x4

serat Tipe

G657A / G652D

Panjang gelombang Anu Dianggo

1260nm ~ 1650nm

Leungitna Insertion Standar (dB)

≤4.1

Saragam (dB)

≤0.8

PDL (dB)

≤0.2

Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB)

≤0.8

Return Loss (dB)

≥55

Diréktipitas (dB)

≥55

Temp Operasi. Gangeut

-40 ℃ ~ + 85 ℃

barang1x4
Panjang * Lebar * Jangkungna (mm)60 * 7 * 4
Input / Kaluaran (mm)0.9
Panjang serat (M)1.5

Titik Jual Produk

Leungitna sisipan rendah, PDL lemah sareng reliabilitas tinggi

Kaleungitan mulang rugi sareng Balangan anu saé

Gelombang panjang gelombang

Perwujudan saluran-ka-saluran anu alus

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami