sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599467814396194.png

MINI TYPE SPLITTER, 1x2 1x4 1x8 1x16


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

parameterspésifikasi
Panjang Operasi (nm)1260 ~ 1650
ngetik1x41x81x162x42x82x16
Insertion Loss (dB) Max. *
Keseragaman (dB) Maks. *
PDL (dB) Maks. *
Diréktipitas (dB) Min *55
Return Loss (dB) Min *55 (50)
Suhu Operasi (° C)-5 ~ +75
Suhu Panyimpenan (° C)-40 ~ + 85
Serat panjang1m atanapi panjang custom
serat TipeCorning SMF-28e fibe
Ngatur Kakuatan (mW)300
parameterspésifikasi
Panjang Operasi (nm)1260 ~ 1650
ngetik1x322x321x64
Insertion Loss (dB) Max. *
Keseragaman (dB) Maks. *
PDL (dB) Maks. *
Diréktipitas (dB) Min *55
Return Loss (dB) Min *55 (50)
Suhu Operasi (° C)-5 ~ +75
Suhu Panyimpenan (° C)-40 ~ + 85
Serat panjang1m atanapi panjang custom
serat TipeCorning SMF-28e fibe
Ngatur Kakuatan (mW)300
ukuran
ngetik1 * 2,1 * 4,1 * 81 * 161 * 321 * 64
bulistir (0.25mm)4 * 4 * 404 * 7 * 504 * 7 * 504 * 12 * 60
mini (0.9mm)4 * 7 * 604 * 7 * 606 * 20 * 806 * 40 * 100
ABS (2.0mm / 3.0mm)10 * 80 * 10018 * 80 * 12018 * 80 * 12018 * 115 * 141
slot130 * 100 * 25130 * 100 * 50130 * 100 * 102130 * 100 * 206
130 * 100 * 206483 * 44.5 * 200483 * 44.5 * 200483 * 44.5 * 200483 * 89 * 200


Titik Jual Produk

Leungitna sisipan rendah, PDL lemah sareng reliabilitas tinggi

Kaleungitan mulang rugi sareng Balangan anu saé

Gelombang panjang gelombang

Perwujudan saluran-ka-saluran anu alus

Stabilitas Telcordia GR-1221 sareng GR-1209

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami