sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654916936945.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600247016494361.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600247016662762.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600247016792607.jpg

PLC BOX SPLITTER ABS BOX SPLITTER


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

ABS Box Splitter (PLC Splitter) mangrupikeun alat distribusi kakuatan optik gelombang terpadu dumasar kana substrat quartz. Éta ngagaduhan ciri ukuran alit, jembar panjang gelombang operasi, réliabilitas tinggi sareng keseragaman anu saé tina pamisah. Éta cocog pikeun pasip. Dina jaringan optik (EPON, BPON, GPON, jst.), Kantor pusat sareng alat terminal sambung sareng sinyal optik kabagi. Ayeuna aya dua jinis 1 × N sareng 2 × N. Splitter 1 x N sareng 2 x N sami-sami ngabagi sinyal optik kana sababaraha toko tina inlet tunggal atanapi dual, atanapi dianggo sabalikna pikeun ngarahkeun sababaraha sinyal optik kana serat tunggal atanapi dual.

Titik Jual Produk

Beulah merata, sinyal serat tiasa disebarkeun sami-sami pikeun pangguna.

Kualitas luhur chip beulah impor Ngadopsi chip transmisi impor pikeun mastikeun pamisah seragam sareng stabil, leungitna gumantung polarisasi rendah sareng réfléksi ejeksi anu handap, anu tiasa minuhan sarat panjang gelombang anu béda

Selimut pvc ramah lingkungan Pit anti tarik ngagaduhan performa anu kuat, karbon rendah sareng perlindungan lingkungan bébas halogén, aman dianggo, sareng praktis

Ferrules keramik kualitas luhur Alus tina ngabagi, tiasa ngadistribusikaeun sinyal serat merata ka pangguna

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami