sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654646179928.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246503759616.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246503256427.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600246505164190.jpg

PLC STAINLESS TUBE SPLITTER MINI TYPE SC APC


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

PLC splitter optik mangrupikeun alat distribusi kakuatan optik waveguide terpadu dumasar kana substrat quartz. Éta ngagaduhan ciri ukuran alit, jembar panjang gelombang operasi, réliabilitas tinggi sareng keseragaman anu saé. Ieu cocog pisan pikeun jaringan optik pasip (EPON, BPON, GPON, sareng sajabana) nyambungkeun kantor pusat sareng alat terminal sareng ngalaksanakeun pamisahan sinyal optik.

Titik Jual Produk

Leungitna sisipan rendah, PDL lemah sareng reliabilitas tinggi

Kaleungitan mulang rugi sareng Balangan anu saé

Gelombang panjang gelombang

Perwujudan saluran-ka-saluran anu alus

Stabilitas Telcordia GR-1221 sareng GR-1209

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami