sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600654503958825.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248443746379.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248443288772.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600248444442839.jpg

Rak SPLITTER 19 "


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Desain struktur standar 19 inci, ukuran tina cangreud, rupa-rupa adaptasi. Antarmuka adaptor tiasa disayogikeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Éta dilengkepan SC salaku standar, anu langkung épéktip tibatan solusi dipasang dina témbok. Indikator téknis spéktroskopik nyumponan sarat standar industri YD / T893.

Titik Jual Produk

Karugian henteu sénsitip kana panjang gelombang cahaya sareng tiasa nyumponan kabutuhan transmisi panjang gelombang anu béda

Tutup lebu sacara efektif ngajaga jack tina zat asing sareng ngirangan kinerja cahaya

Cahaya anu disebarkeun merata, sinyalna tiasa disalabarkeun ka konsumén sacara merata

Struktur kompak, tiasa langsung dipasang dina sababaraha kotak bursa anu aya tanpa nyésakeun rohangan pamasangan anu ageung

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network

2) proyék FTTH & FTTX Deployments

3) Sistem CATV

4) GPON, EPON

5) Alat Tés Serat Optik

6) Data-base Transmit Broadband Net

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami