sadaya Kategori

EN

barang

Imah>barang > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600655443757715.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600407880775267.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600407880819447.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600407880617276.jpg

10100M Parabot Parobah


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Serat optik tiasa ngadistribusikaeun sinyal serat optik ka sadaya palabuhan sacara merata.

Kaleungitanna henteu peka kana panjang gelombang sareng tiasa nyumponan kabutuhan transmisi panjang gelombang anu béda.

Chip impor kualitas luhur kalayan leungitna gumantung polarisasi low tiasa minuhan sarat panjang gelombang anu béda.

Instalasi gampang sareng operasi anu merenah.


Titik Jual Produk

HOMOGENEITASI CAHAYA

Keseragaman distribusi cahaya saé, sareng sinyal serat optik tiasa disebarkeun sami-sami pikeun pangguna.

KUALITAS TANGGAL IMPOR OPTIKA 

Chip transmisi impor dipaké pikeun mastikeun ngabagi cahaya seragam sareng stabil, leungitna patali polarisasi low
sareng réfléksi ejeksi rendah, anu tiasa nyumponan kabutuhan panjang gelombang anu béda-béda.

INSERTER SERAMIK KUALITAS TINGGI

Lebetkeun keramik impor kualitas luhur kapilih pikeun pagelaran anu hadé, stabilitas sareng daya tahan.

KUALITAS TANGGAL IMPOR OPTIKA

Chip transmisi impor dipaké pikeun mastikeun ngabagi cahaya seragam sareng stabil, leungitna patali polarisasi low
sareng réfléksi ejeksi rendah, anu tiasa nyumponan kabutuhan panjang gelombang anu béda-béda.

TELECOM ENGINEERING GRUP COUPLER

Bushing keramik impor kualitas luhur dipaké pikeun ngasingkeun sinyal gangguan anu sanés sacara féktif.

Jumlah plugging tinggi sareng karugian na kirang.

 RUANG PEMASANGAN GAMPANG

Éta tiasa langsung dipasang dina distributor sareng pencét kacang dina dua sisi, supados operasi na merenah.

batur sapagawean
  • China Mobile

  • China Mobile

  • China Mobile

  • China Mobile

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami