sadaya Kategori

EN

barang

Imah>barang > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599474793858450.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599474793401902.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1599474792292952.png

Adaptor ngenalkeun


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Adaptor serat optik ngandung leungeun baju sambung, anu nahan dua ferrules babarengan. Hal ieu dipaké pikeun nyayogikeun kabel kana sambungan serat kabel. Produkna seueur pisan, kalebet FC, SC, ST, LC, MTRJ, ogé ngalaksanakeun mindahkeun antar-hiji sapertos: ST-SC, FC-ST, éta seueur dianggo dina bingkai distribusi optik (ODF), alat komunikasi serat-optik, instrumentasi, fiturna stabil sareng dipercaya.

nami

Adaptor optik serat

material

Plastik, Metal

IL

≤0.1dB

ukuran

≤Standard

MOQ

500 PCS

warna

biru, héjo , kulawu

panyambung Tipe

SC, FC, LC, ST

Surface Polishing

PC, UPC, APC

sertipikasi

ISO9001

Titik Jual Produk
batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) CATV

2) Jaringan telekomunikasi

3) Parangkat tés

4) Jaringan Daérah Lokal (LAN)

5) Jaringan pamrosésan data

FAQ
  • Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

    A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.

  • Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

    A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.

  • Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

    A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.

  • Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

    A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.

  • Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

    A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami