sadaya Kategori

EN

Kukupu pita

Imah>barang>Kokopi>Kukupu pita > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600653801964809.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600243929675590.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600243929837807.jpg

RIBBON PIGTAIL FC APC SC APC


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Konektor serat optik persis nyambungkeun dua tungtung serat. Anu pangpentingna nyaéta ngajajar kampak tina dua serat sahingga kaluaran énergi optik tina serat pangirim tiasa gandeng serat anu nampi dugi ka maksimal. Pangaruh kana sistem diminimalkeun kusabab kalangkunganana dina tautan optik.

Data tech

barangunitdata
nami-PATCHCORD-RIBBON-FC / APC-SM
PN-APT-PATCHCORD-RIBBON-FC / APC-SM
serat Tipe-G652D/G657A1/G657A2
Meterial kaluaran-PVC / LSZH
panjang gelombangnm &1310 / 1550
Seratan leungitnadB≤0.3
Ngulangkeun kaleungitandB≥50 (PC, UPC) ; ≥60 (APC)
Ngulang deuidB≤0.1
Waktos ColokkeunS≥1000
Pertukaran-≤0.2
Kakuatan reganganN≥50
Makarya Temp.-40 ~ 75
Temp Storage.-40 ~ 85

Detil paking

panjangQty (pcs) / kartoUkuran karton (mm)NW (kg)GW (kg)
1m1600570 * 430 * 4603031.4
2m1200570 * 430 * 4602627.4
3m1000570 * 430 * 46023.625
5m800570 * 430 * 46023.124.5
10m500570 * 430 * 46021.623
15m400570 * 430 * 46025.627
20m320570 * 430 * 46026.527.9

1

Titik Jual Produk

Leungitna sisipan rendah, sareng reliabilitas Luhur

Kaleungitan mulang rugi sareng Balangan anu saé

Kakuatan tarik sareng tarik

Gelombang panjang gelombang

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) LAN, Wan sareng Metro Network                                       

2) proyék FTTH & FTTX Deployments                                       

3) Sistem CATV                                               

4) GPON, EPON                                       

5) Alat Tés Serat Optik                                       

6) Data-base Transmit Broadband Net                                               

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami