sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656010157721.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600401207566597.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600401206584361.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600401207675327.jpg

ATTENUATOR FIXED, ATTENUATOR SC / SC Awéwé pikeun Jalu APC 5DB SM kalayan cangkang Plastik / METAL


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Aténuator tetep nyaéta alat optik presisi kalayan jumlah atenuasi serat anu tetep. Atenuasi kakuatan optik dihontal numutkeun atenuasi garis anu parantos dirancang. Produk dianggo dina sababaraha jalur transmisi serat optik.

Titik Jual Produk

Akurasi ateuuasi: ± 10%

Panjang gelombang anu dianggo: 1310 sareng 1550

Kaleungitan deui: ≥50dB (PC), ≥60dB (APC)

Suhu ngagawekeun: -40 ~ + 85 ° C

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami