sadaya Kategori

EN

Rangkaian Sambungan optik

Imah>barang>FTTH Series>Rangkaian Sambungan optik > Detil produk

  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656982981520.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396180119817.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600396180490679.jpg

Kothak sambungan kabel optik GY09-2 (HORIZONTALTYPE), PANUTUP PANUTUP, 12 / 24CORES


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Kotak konéksi kabel optik GY09-2 ngadopsi struktur dua sareng dua kaluar, desain inovatif, pembuatan sareng pilihan bahan, sareng téknologi panyegelan anu hadé pikeun mastikeun reliabilitas sareng stabilitas produk. Nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya, mantap, sareng fleksibel pikeun sambungan serat langsung, diakhiri atanapi divergen.

Titik Jual Produk

1) kinerja sealing dipercaya;

2) Sealing sakali atanapi pangulangan dibalikan deui nyaéta opsional;

3) Perlindungan grounding dipercaya;

4) Sakabeh prosés panyalindungan serat, sareng mastikeun yén radius na lengkungan ≥ 40mm;

5) Buka satengah panjang, perawatan gampang sareng gancang;

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Jaringan Komunikasi Metro / Akses

2) Alat Serat Optik

3) Sistem CATV

4) Distribusi Sinyal Optik

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami