sadaya Kategori

EN
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600656220454200.png
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600400604321593.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600400602433485.jpg
  • https://www.qdapt.com/upload/product/1600400603240133.jpg

ST JENIS Serat OPTIC ADAPTER


panalungtikan
  • Rincian gancang
  • kauntungan
  • batur sapagawean
  • aplikasi
  • FAQ
  • panalungtikan
Rincian gancang

Adaptor serat optik, ilahar dikenal sareng flensa sareng adaptor, mangrupakeun konéksi konéksi serat anu museur. Adaptor serat optik LC dianggo pikeun ngador antara panyambung serat optik LC-tipe.

Titik Jual Produk

1. Advanced grinding sareng setting kanggo mastikeun simpangan centering tina serat, nganggo suhu luhur, acid-base, karasa atos zirconia tinggi, kalayan kinerja optik anu alus sareng stabilitas mékanis anu luhur.

2. Éta sacara épéktip tiasa nahan noise tina loop taneuh, ngaleungitkeun gangguan taneuh, sareng listrik ngasingkeun kolom sinyal ti terminal kontrol utama, nyingkahan karusakan anu teu disahaja pikeun sistem kontrol utama.

3. Silih tukeur, kabisaulangan, stabilitas tinggi, leungitna sisipan rendah, rugi balik tinggi, sareng sisipan teras-terasan kali ngaleungitkeun langkung ageung ti 1000 kali.

batur sapagawean
  • undefined

  • undefined

  • undefined

  • undefined

Skénario Aplikasi

1) Serat kanggo proyek bumi

2) TV jaringan kabel

3) Sistem jaringan optik pasip

4) Jaringan daérah Metropolitan

5) Sistem spéktroskopis séjén

FAQ

Q1. Naha kuring tiasa gaduh conto order pikeun produk ieu?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas. sampel dicampur anu ditarima.


Q2. Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 1-2 dinten, waktos produksi massal peryogi 1-2 minggu.


Q3. Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak ka anjog?

A: Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé ka anjog. Maskapai na pengiriman barang laut ogé pilihan.


Q4: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun nawaran 1-2 taun ka produk formal kami.


Q5: Kumaha upami waktos kiriman ??

A: 1) Sampel: dina saminggu. 2) Barang: 15-20 dinten biasana.

Taros Kami